Terug naar overzicht

Competitie Winter

Paviljoen
14-11-2019 00:00 - 16-12-2019 00:00

Inschrijving wintercompetitie geopend!

Terwijl de najaarscompetitie nog van start moet gaan, zijn ook de voorbereidingen voor de wintercompetitie alweer gestart. Deze competitie wordt gespeeld vanaf 14 november t/m 19 januari (inhaaldagen t/m 1 maart). Voor de speeldata klik HIER 

De inschrijving is geopend en sluit op zondag 1 september 2019 om 23:59 uur.  

Inschrijven als senior klik HIER 

Inschrijven als junior klik HIER

Aandachtspunten voor de wintercompetitie: De vrijdagavond kunnen wij maximaal 10 teams inschrijven. Bij meer inschrijvingen wordt er geloot. De volgorde van inschrijving en het aantal keren dat je al op vrijdagavond gespeeld hebt, speelt hierin geen rol. Je kunt wel voor de zaterdag of zondag kiezen. Ook op donderdagavond is een mogelijkheid om competitie te spelen. Voor de donderdagavond geldt een maximum van 4 teams, waarbij er dan steeds 2 uit en 2 thuis zullen spelen.

Speciaal voor tennissers met speelsterkte 8 en 9 wordt 8&9 Tennis aangeboden. Deze competitievorm is speciaal voor tennissers die 17+ zijn met een speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis. Meer informatie hierover vind je HIER 

Wanneer iemand geen team heeft, kan hij of zij zich aanmelden als invaller- of reservespeler. Dit geldt voor de senioren en de jeugd. Als iemand zich als invaller wil aanmelden, kan hij of zij een e-mail sturen naar [email protected]. In de e-mail graag naam, leeftijd, telnummer en speelsterkte (zowel enkel als dubbel) vermelden.

Kosten voor deelname zijn 100 euro per team. Wil je een extra set tennisballen voor de thuiswedstrijden, dan bedragen de kosten 180 euro per team.  

Wij hopen op weer een sportieve en gezellige wintercompetitie!

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen