Ledenadministatie

De taak van de ledenadministratie is:

  • Beheer lidmaatschap
  • Verzorgen van passen voor introducés
  • Secretaris van het bestuur

 

Zo kun je ons bereiken:

 

p/a Beverdonk 11 
5103 GJ Dongen
 
[email protected] 
0162 - 314 762
 

 Huub Adank

De ledenadministratie van TC Bas Dongen wordt verzorgd door Huub Adank.

 

Wijzigingen doorgeven

Om de ledenadministratie van Bas Dongen up-to-date te kunnen houden is het belangrijk, dat wijzigingen snel doorgegeven worden.

Ben je verhuisd, heb je een nieuw telefoonnummer, is je e-mail- adres gewijzigd of zijn er andere van belang zijnde veranderingen, geef het door.

Opzegging lidmaatschap

Met ingang van 1 december 2011 is stilzwijgende verlenging van lidmaatschappen verboden bij wet.

Voor verenigingen, en dus ook sportverenigingen, wordt een verbod op automatische verlenging van het lidmaatschap niet wenselijk geacht, aangezien sportverenigingen veelal een jaar vooruit moeten plannen, denk daarbij aan de huur van sportaccommodaties. Voor (sport)verenigingen is daarom een lichter regime van toepassing. 

Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap voor een jaar blijft mogelijk voor (sport)verenigingen indien het lid niet opzegt. 

Het lidmaatschap van TC bas Dongen geldt voor één jaar en wordt daarna stilzwijgend verlengd, tenzij dit schriftelijk vóór 1 december van het lopende jaar wordt opgezegd bij de ledenadministratie. Je opzegging is pas definitief als je bericht van opzegging is ontvangen en bevestigd door de ledenadministratie. 

Voor opzeggingen die door de ledenadministratie worden ontvangen op of na 1 december van het lopende jaar, is TC Bas Dongen genoodzaakt een boete van 25 euro in rekening te brengen in verband met afdracht aan de KNLTB en administratiekosten.

Voor opzeggingen die na 1 januari binnenkomen wordt € 17,50 administratiekosten in rekening gebracht.