Terug naar overzicht

Competitie voorjaar 2020

Paviljoen
4-4-2020 00:00 - 11-6-2020 00:00

Competitie

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport, maar ook de gezelligheid staat voorop. Iedereen die lid is van een KNLTB-vereniging kan competitie spelen. Er is een zeer divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, iedereen kan meedoen want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou! 

Gedurende het hele jaar kan er competitie gespeeld worden. De KNLTB faciliteert een aantal verschillende competities. Hieronder vind je een overzicht van alle competities: 

Binnen de bovenstaande competities worden verschillende competitiesoorten aangeboden. Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van de bovenstaande competities? Bekijk dan per competitie welke verschillende soorten er in jouw regio worden aangeboden. Klik op één van bovenstaande competities om te zien wat het actuele aanbod is in jouw provincie. 

Geef je op!

Het inschrijven voor één van de competities gaat via onze verenigingscompetitieleider. Informeer dus bij hem/haar hoe en wanneer je je voor een competitie kan inschrijven. Je kunt dit doen via [email protected]

 

 

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark T.C. Bas Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen