Terug naar overzicht

Clubkampioenschappen nieuwe stijl

Paviljoen
5-11-2019 18:00 - 10-11-2019 23:00

Vanaf dit jaar gaan we de clubkampioenschappen in een nieuw jasje steken. In navolging van veel andere clubs kiezen we voor een ‘verkorte’ opzet. Wat houdt dit in?  

In het najaar organiseren we alleen de dubbels, in het voorjaar de singles. We spelen van dinsdag t/m zondag (voor het eerst van 5 t/m 10 november a.s.)

  • Op dinsdagavond 5 november spelen we alleen herendubbels (in poules)
  • Op woensdagavond 6 november spelen we alleen damesdubbels (in poules)
  • Op donderdagavond 7 november spelen we alleen gemend dubbels (in poules)
  • Vrijdagavond is een inhaalavond i.v.m. het weer.

In het weekend spelen alle deelnemers volgens een afvalsysteem. Op zondag spelen we de finales en worden de clubkampioenen bekend!  

Het voordeel van verkort spelen is dat je precies weet met welke speelmomenten je rekening moet houden. Als je bijvoorbeeld alleen herendubbel speelt, weet je dat je dinsdagavond en in het weekend speelt. De dinsdagavond is wordt een echte mannenavond, met diverse verrassingen! Dit geldt natuurlijk ook voor de damesavond op woensdag en de mixed avond op donderdag! We rekenen op volle avonden in de kantine!  

De poulewedstrijden kun je zien als kwalificatie voor de indeling van de wedstrijden in het weekend. Alleen als je meedoet aan de poulewedstrijden, kun je instromen in het weekendprogramma. De wedstrijden van de clubkampioenschappen tellen vanaf dit jaar niet meer mee voor de DSS-rating. Je kunt dus inschrijven met wie je wilt. De poule-indeling gebeurt op basis van de gemiddelde rating.

Ook de jeugdkampioenschappen worden volgens dezelfde opzet gespeeld, alleen speelt de jeugd dan alleen gedurende het afsluitende weekend.  

Voor meer informatie over onze clubkampioenschappen ga naar onze website of mail naar [email protected]

We kijken uit naar je inschrijving! Schrijf je hier in.

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen