Over TC Bas Dongen

Korte introductie van tennisvereniging TC Bas Dongen

Leden van TC Bas Dongen hebben de mogelijkheid om in een prachtig park te tennissen én deel uit te maken van een actieve en gezellige vereniging. Onze vereniging bestaat uit ca. 620 leden en is aangesloten bij de KNLTB.

Het complex bestaat uit twaalf verlichte SmashCourt tennisbanen en één minibaan voor onze jongste professionals. De tennisbanen zijn vrijwel altijd te bespelen. Mede daardoor is het mogelijk om het gehele jaar door toernooien en andere evenementen op het park te organiseren.  

Vanaf ons terras of vanuit het paviljoen kan men na de wedstrijd, of tijdens het aanmoedigen, genieten van een hapje en een drankje. Dankzij een actieve groep vrijwilligers liggen onze banen er altijd mooi bij.  

In ons paviljoen zijn oa. douche- en kleedgelegenheid, digitaal afhangsysteem en andere sporttechnische en aanverwante zaken.  Natuurlijk biedt de vereniging ook de gelegenheid om tennistraining te volgen. Een uitstekend team van trainers helpt zowel jeugd-, junior- als seniorleden je tennisprestaties op een hoger niveau te brengen.

Genoeg redenen om lid te worden van onze actieve en gezellige vereniging. Schrijf je dus snel in!

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Bas Dongen 6
5101 BA Dongen

KVK-nummer

40271423