Sponsoring

TC Bas Dongen heeft een lange historie. Voor de korte en langere termijn hebben we echter nog veel plannen. Denk aan LED verlichting, renovatie clubhuis en renovatie van de banen.

Sponsoren spelen hierin een belangrijke rol. Dankzij je bijdrage (in geld of natura), kunnen we verder bouwen aan een succesvolle toekomst van onze tennisvereniging en kunnen we vele sportieve activiteiten organiseren.

Je wilt als sponsor natuurlijk rendement halen uit je bijdrage. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden binnen TC Bas Dongen. Je kunt je verbinden aan één van de vele toernooien die georganiseerd worden, zowel voor de jeugd als voor de senioren. Toernooien worden doorgaans gespeeld met een mix van eigen leden en leden van verenigingen uit de omgeving. Dit betekent dat je doelgroep aanzienlijk groter is dan alleen ons eigen ledenbestand.

Om je als sponsor binnen de vereniging zichtbaar te maken hebben we een aantal mogelijkheden. Naast de bekende borden op de baan en logo’s op onze vernieuwde site, zijn er maatwerkoplossingen mogelijk om je onder de aandacht te krijgen van onze leden en de bezoekers van ons tennispark. We denken graag met je mee, zodat je voordeel kunt halen uit sponsoring van onze vereniging.

Wij willen dan ook graag met je in contact komen voor een gesprek over de sponsormogelijkheden voor je organisatie binnen onze prachtige vereniging.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Bas Dongen 6
5101 BA Dongen

KVK-nummer

40271423