Vrienden van Bas Dongen

10 januari 2020


Beste Tennisvrienden,

Tennisvereniging TC Bas Dongen is een grote sportvereniging in Dongen, die zeer actief is om het voor de leden zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Door het organiseren van toernooien, competities en scholing voor alle niveaus in tennis, timmert zij aan de weg om haar naam hoog te houden.  

Natuurlijk vraagt dat heel wat van de vrijwilligers en is daarnaast goed onderhoud en ambiance van het tennispark van belang.  

Je kunt dat ondersteunen als sponsor, maar een fiscaal aantrekkelijke methode van schenken kan ook. Als je vriend wordt van onze vereniging als particulier, heb je een belastingvoordeel als je 5 jaar achtereen deelneemt.

Vrienden van Bas Dongen! Dat kan al voor 100 euro per jaar. Dit jaar is aan de schenking een doel gekoppeld, de aanschaf van nieuwe telramen voor de velden. Dus doe mee om ons park nog mooier te maken.

Wat krijg je er voor terug? U krijgt dan een naambordje voor een jaar op de Wall of Vrienden van Bas Dongen in het tennispaviljoen en een maand vermelding op de website van TC Bas Dongen en natuurlijk veel dankbaarheid van onze leden.   

Voor meer informatie stuur dan een mail naar [email protected] 

 

 

Nieuwscategorieën Sponsor