vanaf 11 mei weer tennissen!

07 mei 2020


Het moment is daar... we mogen weer tennissen! Het bestuur van TC Bas Dongen is enorm blij dat, na onze jeugd, nu ook de senioren weer de baan op mogen. We verwachten dat alle leden onderstaande richtlijnen opvolgen.


Gebruik je gezonde verstand
Het is fijn om weer met elkaar te kunnen tennissen. Maar houd altijd 1,5 meter afstand. Met kinderen t/m 12 jaar en leden van het huishouden hoeft deze afstand niet te worden gehandhaafd. Was thuis de handen voor en na het sporten. Bij de ingang van het park staan tevens desinfecterende middelen ter beschikking.


Blijf thuis bij klachten
Kom niet naar de club bij (milde) symptomen van het coronavirus. Of wanneer iemand in het huishouden benauwdheidsklachten of koorts heeft. Kom natuurlijk ook niet naar het park bij een positieve test op het coronavirus.


Speel alleen enkelspel
We gebruiken hiervoor onderstaande richtlijnen die zijn opgesteld door de KNLTB. Dubbelspel mag hopelijk weer vanaf 1 juni aanstaande.

  Training Vrij spelen
Jeugd t/m 12 jaar Er is een trainer aanwezig. Er is geen maximaal aantal spelers per baan.
Alleen als er een trainer/ toezichthouder aanwezig is. Er zijn maximaal 2 spelers per baan. Er hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

Jeugd 13 t/m 18 jaar Er is een trainer aanwezig. Er zijn maximaal 4 spelers per baan. Er moet 1,5 meter afstand worden gehouden.


Alleen als er een trainer/ toezichthouder aanwezig is. Er zijn maximaal 2 spelers per baan. Er moet 1,5 meter afstand worden gehouden.

Senioren vanaf 19 jaar Er is een trainer aanwezig. Er zijn maximaal 4 spelers per baan. Er moet 1,5 meter afstand worden gehouden.
Alleen tijdens openingsuren van Bas Dongen. Er zijn maximaal 2 spelers per baan. Er moet 1,5 meter afstand worden gehouden.

bekijk hier de KNLTB poster Richtlijnen voor Tennis


Het is mogelijk om als ouder met je kind vrij te tennissen

Je valt dan onder de doelgroep 'senioren vanaf 19 jaar'. Dit kan dus ook zonder aanwezigheid van een trainer. Beiden moeten wel lid zijn van Bas Dongen.


Jeugd kan alleen beperkt vrij spelen
Jeugdleden kunnen een baan reserveren wanneer er een trainer aanwezig is. Reserveren via de Clubapp of via de website (Mijn Club). Verder kunnen zij ook training krijgen. Meer informatie daarover lees je hier.
Ouders van kinderen zijn niet welkom wanneer zij geen lid zijn én geen baan hebben gereserveerd om zelf te sporten.


Kom alleen naar TC Bas Dongen op de tijd dat je een baan gereserveerd hebt of training krijgt
Alleen op die momenten mag je op het park zijn. Zonder reservering dus niet naar de club komen. Op werkdagen kan er tussen 9:00 en 22:00 uur getennist worden. In het weekend kan er tussen 9:00 en 21:00 uur gespeeld worden. Op werkdagen zal de verlichting ‘s avonds aan staan. Deze gaat uit na 22.00 uur. In het weekend is er geen verlichting en kan er dus ‘s avonds niet getennist worden.


Reserveer een baan via de KNLTB Club App of via de website (Mijn Club)
De Clubapp kun je downloaden via https://www.knltb.nl/clubapp Een nieuw wachtwoord aanmaken is altijd mogelijk.
Bij het reserveren moet je altijd een ander lid kiezen met wie je gaat enkelen. Je kiest ook de starttijd. Probeer deze zoveel mogelijk aan te sluiten. Er wordt 60 minuten gereserveerd, 55 minuten om te spelen en 5 minuten om te wisselen. Reserveren kan vanaf maandag 11 mei.


Houd rekening met elkaar bij het reserveren
Meerdere reserveringen aansluitend aan elkaar is niet mogelijk. Je kunt wel tot 3 dagen vooruit reserveren. We willen iedereen zoveel mogelijk de kans geven om te komen sporten. Dus reserveer niet elke avond om 20:00 uur. Als het mogelijk is, probeer dan ook overdag te komen tennissen. Alleen samen zorgen we ervoor dat er weer fijn gesport kan worden bij Bas Dongen.


Trainingen Junioren en Senioren gaan ook weer van start

senioren
Vanaf 11 mei worden de afgebroken tennislessen hervat. De trainers hebben de leden die lessen gaan hervatten hiervan op de hoogte gesteld.
De nieuwe Zomercursus voor de Seniorleden start maandag 1 juni en duurt t/m zaterdag 26 september, met uitval van de zomervakantie 13 juli t/m/ 23 augustus.
Deze cursus zal uit 11 weken bestaan (i.p.v. 18) de kosten bedragen € 148,50 p.p. in een groep van 4 personen, dit is voor 1 uur per week trainen, voor 1,5 uur trainen in een groep van 4 personen bedragen de kosten € 224,-- p.p.. Alle andere opties zoals trainen in een groep van 2 of 3 personen bekijk je hier.

junioren
Vanaf 11 mei worden de afgebroken tennislessen hervat. De trainers hebben de leden die lessen gaan hervatten hiervan op de hoogte gesteld.
Het aanbod van lessen voor de Jeugd als Voorbereidend Tennis, Jeugdtraining en Prestatief Tennis vind je hier. Inschrijven doe je hier.


Ga meteen naar huis als je klaar bent
Je hebt een baan voor 60 minuten. Het is niet mogelijk om daarna rond te kijken voor een andere baan. Tennissen mag alleen op reservering. Blijf ook niet 'hangen' om bij te kletsen. Omkleden, douchen kan niet. Naar het toilet kan maar alleen met in achtneming van de aangegeven richtlijnen.


Clubactiviteiten en toernooien
Betreffende de clubactiviteiten en toernooien kunnen we mededelen dat er tot en met 1 juni a.s. geen activiteiten zullen plaatsvinden. Hopelijk zal ook hierin spoedig weer meer duidelijkheid gaan komen.


Bardiensten
Bardiensten gaan in ieder geval tot 01-06-2020 niet door. We houden je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.


Vragen, ideeën of klachten
Neem bij vragen, ideeën of klachten contact op. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected].

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen