inschrijven KNLTB Wintercompetitie

17 augustus 2020


Terwijl de najaarscompetitie nog van start moet gaan, zijn ook de voorbereidingen voor de wintercompetitie al weer gestart. Deze competitie wordt gespeeld vanaf 12 november t/m 24 januari (inhaaldagen t/m 7 maart).

Klik hier voor de speeldata

De inschrijving is geopend en sluit op zondag 10 september 2020 om 23:59 uur.

Klik hier voor inschrijven als senior 

Klik hier voor inschrijven als junior 

Aandachtspunten voor de wintercompetitie:

- De vrijdagavond kunnen wij maximaal 10 teams inschrijven. Bij meer inschrijvingen wordt er geloot. De volgorde van inschrijving en het aantal keren dat je al op vrijdagavond gespeeld hebt, speelt hierin geen rol. Je kunt wel voor de zaterdag of zondag kiezen.

- Ook op donderdagavond is een mogelijkheid om competitie te spelen. Voor de donderdagavond geldt een maximum van 4 teams, waarbij er dan steeds 2 uit en 2 thuis zullen spelen.

- Speciaal voor tennissers met speelsterkte 8 en 9 wordt 8&9 Tennis aangeboden. Deze competitievorm is speciaal voor tennissers die 17+ zijn met een speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis. Meer informatie hierover vind je hier

- Indien iemand geen team heeft, kan hij/zij zich aanmelden als invaller/reservespeler. Dit geldt voor de senioren en de jeugd. Als iemand zich als invaller wil aanmelden, kan hij/zij een e-mail sturen naar [email protected] In de e-mail graag naam, leeftijd, telnr en speelsterkte (zowel enkel als dubbel) vermelden.

- Kosten voor deelname zijn 100 euro per team. Wil je een extra set tennisballen voor de thuiswedstrijden, dan bedragen de kosten 180 euro per team.

Wij hopen op weer een sportieve en gezellige wintercompetitie.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen