inschrijven KNLTB Competitie 2020

28 mei 2020


Zoals bekend is de voorjaarscompetitie in verband met het coronavirus komen te vervallen. De KNLTB heeft besloten deze competitie door te schuiven en onder de naam KNLTB Competitie 2020 in het najaar te spelen. 

Er geldt wel een voorbehoud; het doorgaan van de KNLTB Competitie 2020 is afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Het competitieaanbod is zeer gevarieerd. Zowel voor de beginnende- als voor de ervaren speler en voor iedereen daar tussenin is er een passend spelaanbod.

De competitieperiode loopt van 8 september t/m 25 oktober 2020. Een volledig overzicht van de speeldata vind je hier.

De inschrijving sluit op zondag 14 juni om 00.00 uur. Alleen seniorenteams dienen zich in te schrijven. Jeugdleden krijgen apart bericht.  INSCHRIJVEN SENIOREN  

 Nog enkele aandachtspunten:

  • Voor de vrijdagavond kunnen maximaal 14 teams inschrijven. Bij meer inschrijvingen wordt er geloot. De volgorde van inschrijving en het aantal keren dat je al op vrijdagavond gespeeld hebt, spelen hierin geen rol.

  • Op donderdagavond geldt een maximum van 4 teams, waarbij er dan steeds 2 uit en 2 thuis zullen spelen.

  • Voor tennissers met speelsterkte 8 en 9 wordt 8&9 Tennis aangeboden. Deze competitievorm is speciaal voor 17+ spelers en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis. Meer daarover lees je hier op de site van de KNLTB.

  • Indien je geen team hebt kan je je opgeven als invaller/reservespeler. Aanmelden hiervoor doe je door een e-mail te sturen naar [email protected]. In de e-mail graag naam, leeftijd, telefoonnummer en speelsterkte (zowel enkel als dubbel) vermelden.

  • Kosten voor deelname zijn € 100,00 per team. Wil je een extra set tennisballen voor de thuiswedstrijden, dan bedragen de kosten € 180,00 per team.
  • Om de spreiding van spelers in avondcompetities te vereenvoudigen, worden alle avondcompetities van de KNLTB Competitie 2020 op tijd gespeeld. Dit betekent dat er per wedstrijd één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur stopt de partij (en wordt de rally niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de wedstrijd. Een gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden. Verdere info wordt later via jullie captains gedeeld.

Nieuwscategorieën