inplannen bardienst(en)

14 september 2022


TC Bas Dongen geeft iedereen de gelegenheid om deel te nemen aan competities.

TC Bas Dongen organiseert toernooien, en geeft iedereen de kans om zich hier op in te schrijven. Je kunt ten alle tijden, dat het park open is, vrij komen spelen bij TC Bas Dongen.

Deze activiteiten zijn alleen mogelijk met de bereidwilligheid van ons allemaal.

Je weet wanneer je lid bent bij TC Bas Dongen, geacht wordt om bardiensten te draaien, of hiervoor in de plaats andere activiteiten kunt kiezen ten gunste van de vereniging, óf je betaalt om dit niet te hoeven doen. Ondanks dat wij dit niet stimuleren, is dit wel een keuze die je krijgt.

Wij zijn ons ervan bewust dat verschillende leden die we met deze mail aanschrijven, hun bereidwilligheid wél hebben getoond door het inschrijven op een bardiensten of meerdere bardiensten, maar dat we deze bardienst(en) hebben moeten annuleren, vanwege geen wedstrijden of geen baanbezetting.Deze leden willen we toch graag verzoeken om hun bardiensten opnieuw in te plannen en we kunnen een ieder verzekeren dat de bardiensten die nu open staan op de donderdagen én vrijdagen tijdens de najaar competitie, niet geannuleerd gaan worden.

Deze mail is een dringend verzoek voor de leden die helemaal nog niet van zich hebben laten horen wat betreft bardiensten:Neem alsjeblieft je verantwoording en plan je bardiensten in!

Bijvoorbeeld wanneer je “thuis” speelt met je competitie team, vind je het ook fijn dat er barmedewerkers aanwezig zijn.Gun dit ook alsjeblieft de andere teams, die op andere dagen spelen!

Bijvoorbeeld voor degenen die niet aan wedstrijden doen, maar wel graag recreatief komen tennissen, zij vinden het ook fijn dat ze een drankje kunnen doen, vooraf en/of na afloop van het spelen.Ook namens deze mensen: plan alsjeblieft je bardiensten in.

Hoe kan ik zien hoeveel diensten ik heb gedraaid:

1) Open de KNLTB Club app op jou telefoon. Ga naar home en je ziet To Do - dit zijn het aantal diensten wat je nog moet vervullen en daarnaast staan het aantal punten dat je hebt behaald.

2) Via www.basdongen.nl - klik op mijn club en login via je knltb nummer + wachtwoord. Selecteer diensten en bovenaan vind je het totaal aantal punten.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Bas Dongen 6
5101 BA Dongen

KVK-nummer

40271423