Gezocht onder de leden van TC Bas Dongen!

08 september 2020


 

Bardienstplanners per direct! 

TC Bas Dongen staat in de wijde omgeving bekend als een gastvrije vereniging met kwalitatief goede service in de sportkantine. Dat is niet vanzelfsprekend, maar kwam o.a. door de goede zorg achter de schermen voor de bezetting van bardiensten, Alle leden leveren hierbij een bijdrage door meerdere diensten per jaar uit te voeren.
Bas Dongen is op zoek naar één of twee leden die de bardienstenplanner kunnen overnemen. De huidige planner moet deze dienst aan de vereniging om redenen terug geven. De bardienstplanner werkt samen met de vereniging om op de juiste momenten de bardiensten in de planner te zetten en houdt toezicht op de bezetting. Ben jij onze nieuwe bardienstenplanner?
Meld je aan bij Mak Nobelen via:  [email protected] 

Toernooileider Eindejaarstoernooi 2020

TC Bas Dongen organiseert elk jaar het reuzegezellige en sportieve Open Eindejaarstoernooi waar honderden leden van Bas Dongen en omliggende verenigingen aan deelnemen. Het toernooi wordt gespeeld in een supergezellige kerstsfeer in de laatste week van het oude jaar en de eerste week van het nieuwe jaar.
Alle tennis categorieën zijn hierin vertegenwoordigd.
Op dit moment staat er een team klaar om dit toernooi te organiseren maar het ontbreekt nog aan een toernooileider die deze groep wil aansturen en leiding wil geven aan het toernooi.
Bij deze een oproep aan alle leden van Bas Dongen om je aan te melden en er voor te zorgen dat het toernooi 2020/ 2021 weer een groot succes wordt! Ben jij onze nieuwe toernooileider?
Alvast dank voor jullie reactie aan: Rob Hoevenaars via:  [email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark TC BAS Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen