Laat ook vrienden en familie kennismaken met Bas Dongen en kom naar onze open dag!

Open Dag TC Bas Dongen  

Op 1 september aanstaande heeft Tennis Club Bas Dongen haar Open Dag. Alle leden, vrienden, familie, buren en alle andere geïnteresseerden, jong en oud, zijn van harte uitgenodigd op zondag 1 september tussen 11 - 16 uur. Maak kennis met Tennis Club Bas Dongen en kom naar ons mooie tennispark aan de Hertog Janstraat 0 in Dongen.  

Mooi programma voor jong en oud 

Voor deze zondag hebben we een programma vastgesteld dat geheel in het teken staat van tennis en gezelligheid. Voor de kinderen zijn er gratis ijsjes en poffertjes. Voor de rest is het tennis dat de klok slaat en iedereen kan de baan op.  

Gratis tennis-clinics met Rob, Gerben en Sjeng

De trainers van Bas Dongen, Rob en Gerben, staan klaar om ons met gratis clinics uit te dagen onder het motto: tips en trucs voor ieder spelniveau. Ook drievoudig kwartfinalist op Wimbledon Sjeng Schalken zal die dag enkele clinics geven!

Hoe hard serveer jij?

Ben je benieuwd naar de snelheid van je service? Denk je dat jouw service het hardst is? Kom dan naar de baan waar de snelheidsmeter klaar staat en doe mee met de competitie!

Iedereen kan de baan op

Iedereen kan spelen op een van onze 12 Smash Court tennisbanen. Leenrackets en ballen zijn aanwezig. Vergeet alleen je sportschoenen die dag niet!  

Loterij

Aan het eind van de dag is er een loterij met mooie prijzen, waaronder een wedstrijdracket van Sjeng Schalken, waarmee hij zelf op de tour heeft gespeeld. Het clubhuis en de keuken zijn de hele dag open voor een lekker hapje en drankje en op de terrassen voor en achter geniet je van een uitstekend uitzicht op alle gebeurtenissen op de tennisvelden.  

Kom je ook? Iedereen is welkom!

TC Bas Dongen TC Bas Dongen is een van de grootste verenigingen van Dongen. Bij de tennisvereniging wordt zowel recreatief als prestatiegericht getennist. Bas Dongen is een bruisende vereniging met alle accommodaties die een moderne tennisclub nodig heeft: uit 12 smashcourt tennisbanen, een smashcourt minitennisbaan, een paviljoen, douche- en kleedgelegenheid, digitaal afhangsysteem en meer. 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 162 312 804

Tennispark T.C. Bas Dongen

Hertog Janstraat 0
5104 EZ Dongen